Η ηλεκτρική μοτοσικλέτα Harley Davidson LiveWire στην έκθεση CES 2019 [video]

Η Harley Davidson είναι τελικά έτοιμη να παραδώσει την ηλεκτρική μοτοσικλέτα που έχει διαρρεύσει ως πληροφορία τόσο καιρό.

Ωστόσο, δεν θα είναι φτηνή. Το LiveWire δεν είναι καινούργιο, αλλά η Harley-Davidson ήρθε στο CES για να ανακοινώσει την κοστολόγησή του και το γεγονός ότι είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία.

Όταν το LiveWire κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, θα απαιτήσει μια τιμή αξίας 30.000 δολαρίων.

hd limewire 02

Αυτό είναι τρεις φορές πιο ακριβό από τη φθηνότερη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα εκκίνησης μηδενικών εκπομπών - συν το LiveWire έχει μία μικρή αυτονομία μόνο περίπου 110 μιλίων.

Είναι ένα πολύ διαφορετικό είδος Harley, ακόμα και στο σχεδίασή της. Η H-D ανακοίνωσε επίσης ότι το LiveWire θα εκπέμψει μια φουτουριστική λήψη του "υπογραφή ήχου Harley-Davidson."

Είναι σίγουρα κάτι περισσότερο από μία μοντέρνα σπορ μοτοσικλέτα  από ό, τι μια ανατροπή της δεκαετίας του '70. Η Harley-Davidson ανακοίνωσε φιλόδοξα σχέδια για να περάσει στην ηλεκτροκίνηση το 2018 και αποκάλυψε πλήρως τον πρώτο ηλεκτρικό κινητήρα της στη CES 2019.

hd limewire 03

Το LiveWire είναι ένα σέξι, φουτουριστικό δίτροχο που ξεκινάει από 0 έως 60 mph σε 3,5 δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει την τελική ταχύτητα 110 μίλια / ώρα. Το πακέτο μπαταριών ιόντων λιθίου διαθέτει αρκετό ηλεκτρικό ρεύμα για αυτονομία 110 μιλίων. Δεν είναι μόνο ηλεκτρικό, όμως; Είναι επίσης πλήρως συνδεδεμένο.

Η Harley αντικατέστησε το αναλογικό συγκρότημα οργάνων με μια ψηφιακή μονάδα και δημιούργησε μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν από απόσταση την διαδικασία φόρτισης.

Οι δημοσιογράφοι ήταν τόσο εντυπωσιασμένοι με το LiveWire που το ονόμασαν το καλύτερο προϊόν που σχετίζεται με τις μεταφορές στη CES 2019.

Ναι, η Harley-Davidson κέρδισε το βραβείο στο μεγαλύτερο τεχνολογικό show του κόσμου.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter