Η Hyundai και η Kia παρουσιάζουν νέο ασύρματο σύστημα φόρτισης οχημάτων με αυτόνομη στάθμευση [video]

Ορισμένες αυτοκινητοβιομηχανίες πιστεύουν ότι υπάρχει ένα πρόβλημα εξυπηρέτησης με τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων και πιστεύουν ότι η ασύρματη φόρτιση μπορεί να είναι η λύση.

Σε αυτή την τάση, η Hyundai και η Kia αποκαλύπτουν σήμερα ένα νέο ασύρματο σύστημα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με αυτόνομη στάθμευση.

new charging station2

new charging station3

Θέλουν να συνδυάσουν ένα ασύρματο σύστημα φόρτισης με αυτό που αποκαλούν "“Automated Valet Parking System - AVPS  Αυτοματοποιημένο Σύστημα Κρατήσεων".
 
Η Hyundai εξηγεί πώς λειτουργεί το σύστημα με ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε:

"Όταν ζητήσετε το όχημα να προχωρήσει σε φόρτιση χρησιμοποιώντας ένα smartphone, το όχημα θα κινηθεί αυτόματα σε έναν κενό ασύρματο σταθμό φόρτισης. Όταν το όχημα είναι πλήρως φορτισμένο, θα μεταφερθεί σε άλλο κενό χώρο στάθμευσης χρησιμοποιώντας το σύστημα αυτόματου συστήματος στάθμευσης (AVPS), επιτρέποντας σε άλλα οχήματα να φορτίζουν στο συγκεκριμένο φορτιστή. Όταν ο οδηγός ζητήσει το όχημα, τότε θα επιστρέψει αυτομάτως στη θέση του οδηγού. "

new charging station4
 
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η Hyundai εργάζεται σε ένα σύστημα που επιτρέπει τη συνεχή επικοινωνία μεταξύ ηλεκτρικού οχήματος, χώρου στάθμευσης, του συστήματος φόρτισης και του οδηγού.
 
Η Hyundai και η Kia "εξετάζουν το ενδεχόμενο να εμπορευθούν την τεχνολογία κατά την κυκλοφορία του αυτόνομου οχήματος επιπέδου 4 περίπου το έτος 2025".

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter