Το eCUBATOR της Knorr-Bremse [video]

Η Knorr-Bremse συγκεντρώνει την εμπειρία της στις ηλεκτρικές μεταφορές με μια νέα εσωτερική μονάδα ανάπτυξης που ονομάζεται eCUBATOR. Έως 60 εσωτερικοί και εξωτερικοί ειδικοί θα εργαστούν με τις λύσεις ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων στα εργοστάσια του Μονάχου και της Βουδαπέστης.

Ως προς τα νέα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα, η Knorr-Bremse εργάζεται, μεταξύ άλλων, πάνω στα συστήματα διαχείρισης ενέργειας, τους ηλεκτρομηχανικούς ενεργοποιητές και τη βελτιωμένη σταθεροποίηση οχημάτων και τις λειτουργίες κίνησης.

Σε αυτούς τους τομείς, η Knorr-Bremse θέλει να τοποθετηθεί στην επόμενη γενιά ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων, τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην αγορά το 2025 περίπου. Η θυγατρική Kiepe Electric επικεντρώνεται επίσης στις δημόσιες συγκοινωνίες χωρίς εκπομπές καυσαερίων και στην ανάπτυξη και εγκατάσταση πλήρως ηλεκτρικών συστημάτων.

Το eCUBATOR περιγράφεται από την εταιρεία ως «μια ευέλικτη δεξαμενή σκέψης για μελλοντική ολοκλήρωση των συστημάτων των ηλεκτρικών οχημάτων». Αυτή η μονάδα ανάπτυξης θα προσφέρει ένα ευέλικτο περιβάλλον εργασίας με διαλειτουργικές ομάδες και επίπεδες ιεραρχίες. Η Knorr στοχεύει να συγκεντρώσει εμπειρογνωμοσύνη για να συνδυάσει την τεχνική εμπειρία και τη διεπιστημονική τεχνογνωσία και να προσφέρει χώρο για καινοτόμες εφαρμογές.
Πρόκειται να βρεθούν λύσεις ειδικά για τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα. Στη συνέχεια πρόκειται να αναπτυχθούν εφαρμογές σε στενή συνεργασία με πελάτες, συνεργάτες τεχνολογίας και νεοσύστατες επιχειρήσεις. Όπως εξηγεί η Knorr-Bremse, η εταιρία βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες υπό εξέλιξη με πιθανούς συνεργάτες.

«Για εμάς η ηλεκτροκίνηση των επαγγελματικών οχημάτων είναι μία από τις σημαντικότερες τάσεις της βιομηχανίας επαγγελματικών οχημάτων στην οποία σκοπεύουμε να συμμετάσχουμε», λέει ο Dr Peter Laier, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Knorr-Bremse AG, υπεύθυνος για το τμήμα Επαγγελματικών Οχημάτων. "Ο βασικός στόχος είναι να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας ως προς την ηλεκτροκίνηση των επαγγελματικών οχημάτων τους."

Το eCUBATOR θα δώσει τη δυνατότητα στην εταιρεία να προσαρμόζει το υπάρχον χαρτοφυλάκιο προϊόντων στις απαιτήσεις της ηλεκτρικής κινητικότητας και ταυτόχρονα, να εντοπίζει και να αναπτύσσει ευκαιρίες ανάπτυξης για την Knorr-Bremse.

Η Knorr-Bremse προσφέρει ήδη πολλά προϊόντα για ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα, όπως είναι οι κοχλιοφόροι συμπιεστές και τα εξαρτήματα για εξαέρωση των φρένων. Στις ειδικές λύσεις από τη θυγατρική Kiepe Electric περιλαμβάνονται το Kiepe Traction Inverter (KTI), ένα σύστημα διαχείρισης στόλου που ονομάζεται KFM και ένα σύστημα διαχείρισης ενέργειας στόλου που ονομάζεται SFM.

Επιπλέον, η Kiepe Electric προσφέρει την τεχνολογία In Motion Charging (IMC) για ευέλικτες μεταφορές με τρόλεϊ. Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται στο Λιντς, το Μιλάνο και τη Μόντενα καθώς και στην πολιτεία του Οχάιο των ΗΠΑ.

Πηγή: https://www.knorr-bremse.com/en/

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info[at]futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored YouTube redr linkedin