Νέα συμφωνία χορηγίας: Η Bosch ονομάστηκε επίσημος συνεργάτης του πρωταθλήματος ABB FIA Formula E [Video]

  • Συμβόλαιο μέχρι το 2021: Η Bosch χορηγεί τους αγώνες ηλεκτρικής Formula  Ε.
  • Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Bosch Heyn δήλωσε: "Η Bosch εξηλεκτρικεύει το σύστημα μετάδοσης κίνησης - είτε στους δρόμους είτε στους αγώνες αυτοκινήτων".
  • Πάθος για αγώνες: Η ιστορία των αγώνων αυτοκινήτων της Bosch εκτείνεται 117 χρόνια στο παρελθόν, στην πρώτη νίκη της με τη δική της τεχνολογία το 1901.

Ακριβώς λίγο πριν την έναρξη της πέμπτης σεζόν του πρωταθλήματος ABB FIA Formula Ε, η σειρά αγώνων έχει πλέον ένα νέο χορηγό: για τα επόμενα τρία χρόνια, η Bosch θα είναι επίσημος συνεργάτης της πρώτης αμιγώς ηλεκτρικής σειράς μονοθέσιων αγωνιστικών στον κόσμο. Η κίνηση υπογραμμίζει το στόχο της Bosch να είναι ηγέτης στην τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης. "Η Bosch είναι ο συνεργάτης για την ηλεκτρική οδήγηση, μια θέση η οποία αντανακλάται πλέον και στο στάτους μας ως επίσημου συνεργάτη της Formula E", λέει ο Δρ. Markus Heyn, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Robert Bosch GmbH.
Η συνεργασία με τη σειρά αγώνων καλύπτει μια ευρεία διαφημιστική συνεργασία στα διαγωνίσματα αγώνων της Formula E, στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση. "Είναι μεγάλη χαρά που καλωσορίζουμε τη Bosch στο πρωτάθλημα ABB FIA Formula E ως επίσημο συνεργάτη μας", λέει ο Alejandro Agag, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Formula E.

"Η Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές αυτοκινήτων και ένα φημισμένο και σεβαστό όνομα - και η μετακίνηση στην Formula Ε είναι σίγουρα ένα μεγάλο βήμα. Δεν μπορούσα να σκεφτώ μια πιο φυσική σύνδεση - με τη μακρόχρονη παράδοση της Bosch να αγωνίζεται στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, της αυτοματοποίησης και της συνδεσιμότητας. Κατά τη γνώμη μου, αυτοί οι πυλώνες είναι καθοριστικοί για το μέλλον της αστικής κινητικότητας και μαζί με το πλήρες φάσμα των συνεργατών μας μπορούμε να συμβάλλουμε συλλογικά να επιταχύνουμε τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση".

Δείτε το σχετικό Video

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter