Ηλεκτρικό 4-τροχο E-Qooder της QUADRO: Δυναμική παρουσία στο Σαλόνι της Γενεύης 2019 [Video]

Εκτός των μοντέλων με κινητήρα εσωτερικής καύσης συναντήσαμε και μια έκπληξη.

Η ελβετική εταιρεία Quadro παρουσίασε μια ηλεκτρική έκδοση του τετράτροχου σκούτερ Qooder κατά τη διάρκεια του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το EQOODER αναπτύχθηκε από την Quadro αλλά χρησιμοποιεί το σύστημα μετάδοσης κίνησης από την Καλιφορνέζικη εταιρεία Zero Motocycles. Το E-Qooder θα κατασκευαστεί στην Ευρώπη και την Ασία και λέγεται ότι διαθέτει  ισχύ 45 kW και ροπή 110 Nm και αποτελεί ένα ισχυρό και σπορ όχημα.

Ένα πρωτότυπο του ηλεκτρικού Qooder από τα οχήματα Quadro. Η ισχυριζόμενη αυτονομία αυτού του Ελβετικού ηλεκτρικού σκούτερ 4 τροχών που τροφοδοτείται με ηλεκτρικό κινητήρα 34 kW είναι 130-260 χλμ.

Το μοτέρ είναι τρεις φορές πιο ισχυρό από το συμβατικό Qooder και η απόδοση λέγεται ότι είναι ίση με 650 cc. Διαθέτει διπλό πίσω σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, ταχύτητα όπισθεν, κατανομή βάρους 50/50 και εξαιρετικό σύστημα υδραυλικής κλίσης Quadro HTS - το οποίο λειτουργεί ως ανεξάρτητο σύστημα ανάρτησης σε κάθε έναν από τους τέσσερις τροχούς. Το σκούτερ υπό κλίση είναι γρήγορο, ευκίνητο και πολύ διασκεδαστικό για να οδηγείται, αλλά έχει την πρόσθετη πτυχή ασφαλείας αυτών των πρόσθετων τροχών.  

Το E-Qooder πρόκειται να παραχθεί στην Ελβετία και θα ξεκινήσει το επόμενο έτος.

Έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε κυκλοφορία από το Δεκέμβριο του 2019, μπορείτε να κάνετε τώρα μια κατάθεση 5000 €. Θα είναι επίσης διαθέσιμο για φόρτιση και Οδήγηση "Charge and ride" για 250€  το μήνα αν προτιμάτε να μην αγοράσετε ένα. Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι το Δεκέμβριο μπορείτε να νοικιάσετε το 400 cc βενζινοκίνητο Qooder για 12 μήνες στα  190 € το μήνα.

Η κοινή χρήση στη διάθεσή σας αν ζείτε στην Ελβετία. ΟΧΙ;

Δείτε το σχετικό video

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter