Mercedes Maybach SUV - Ηλεκτρική Απόλυτη πολυτέλεια! [video]

Μια εντελώς νέα κατηγορία σχεδιασμού αυτοκινήτων από μόνη της!

Στην έκθεση «Auto China 2018» στο Πεκίνο, η Mercedes-Benz παρουσιάζει την Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury. Ο σχεδιασμός του crossover, που βασίζεται σε αποκλειστικό high-end saloon και SUV, ακολουθεί τη φιλοσοφία της ενός καθαρόαιμου Maybach.

Το εκθεσιακό όχημα συνδυάζει την άνεση και τις τυπικές εμφάσεις και των δύο μορφών του αμαξώματος. Αυτά περιλαμβάνουν την ανυψωμένη θέση καθισμάτων και την sport εμφάνιση. Το όραμα Mercedes-Maybach Ultimate Luxury θεωρείται ως ηλεκτρικό όχημα με τέσσερις συμπαγείς σύγχρονους κινητήρες μόνιμου μαγνήτη και πλήρως μεταβλητή τετρακίνηση.

«Το όραμα Mercedes-Maybach Ultimate Luxury είναι ένα εντελώς νέο αρχέτυπο που δεν έχει δει ποτέ πριν», λέει ο Gorden Wagener, Chief Design Officer της Daimler AG. «Η ιδέα μας συνδυάζει το DNA ενός SUV με αυτό ενός saloon για να παραχθεί ένα υπερσύγχρονο SUV τριών κουτιών», λέει ο Wagener.

Το concept όχημα δεν ενσωματώνει μόνο τη γλώσσα σχεδιασμού Mercedes-Maybach, αλλά αντανακλά και τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας ενώ συνεχίζει την επιτυχημένη ιστορία της Mercedes-Maybach.

Ρεαλιστική με την αρχή της δημιουργίας «του καλύτερου από τα καλύτερα», η Mercedes-Maybach αντιπροσωπεύει την απόλυτη πολυτέλεια, συνδυάζοντας ταυτόχρονα την τελειότητα της Mercedes-Benz με την αποκλειστικότητα του Maybach.

Το εκθεσιακό όχημα συγχωνεύει επίσης τις επιρροές από τα δυτικά και τα μακρινά ανατολικά ημισφαίρια για να προσφέρει ένα ελκυστικό πολιτιστικό διάλογο στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Για παράδειγμα, χρησιμοποιείται το «Magic Wood», έβενος, το οποίο είναι παραδοσιακό στην κινεζική σχεδίαση επίπλων.

Στο Vision Mercedes-Maybach Ultimate η πολυτέλεια, η ευρυχωρία και η άνεση, σε συνδυασμό με την ανυψωμένη θέση καθισμάτων, το κομψό σχεδιασμό και τα καλύτερα υλικά, ιδιαίτερα στο πίσω μέρος, δημιουργούν μια πολυτελή εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο.

Το όχημα είναι παραδειγματικό για τις τυπικές αξίες Mercedes-Maybach: παραδοσιακή χειροτεχνία, μοναδικότητα και εξατομίκευση.

Εξωτερική σχεδίαση: αρμονία αισθησιασμού και καθαρότητας Ομαλές, εξωφρενικές επιφάνειες χωρίς «μπιχλιμπίδια» ή αιχμηρές άκρες δημιουργούν μια εικόνα σπορ κομψότητας: το Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury έχει μια μαγευτική εμφάνιση.

Αυτό δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα ταση ανάμεσα στους πόλους της σπορ γραμμής και της πολυτέλειας Mercedes-Maybach. Η τεχνολογία παραγωγής και μετάδοσης κίνησης αλλά και της ανάρτησης είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης.

Το Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury σχεδιάζεται ως ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Χάρη στους τέσσερις συμπαγείς σύγχρονους κινητήρες μόνιμου μαγνήτη, προσφέρει πλήρως μεταβλητή κίνηση σε όλους τους τροχούς. Η ισχύς του κινητήρα είναι 550 kW (750 hp). Η επίπεδη υποδαπέδια μπαταρία έχει δυνατότητα χρήσης περίπου 80 kWh, που παράγει μια σειρά NEDC πάνω από 500 χιλιόμετρα (σύμφωνα με την EPA: πάνω από 200 μίλια).

Η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Η λειτουργία γρήγορης φόρτισης είναι επίσης βολική: χάρη στη φόρτιση DC που βασίζεται στο πρότυπο CCS. Το σύστημα επιτρέπει τη φόρτιση έως 350 kW. Σε μόλις πέντε λεπτά, μπορεί να φορτιστεί αρκετή ισχύς για να επιτευχθεί μία επιπλέον αυτονομία περίπου 100 χιλιομέτρων.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter