Υβριδικό σύστημα Lexus πολλαπλών σταδίων [video]

Mια πιο έξυπνη εναλλακτική ως προς το diesel!

Το Αυτοφορτιζόμενο Υβριδικό Lexus συνδυάζει απρόσκοπτα τη βενζίνη και την ηλεκτρική ισχύ. Ένα Αυτοφορτιζόμενο Υβριδικό Lexus φορτίζεται μόνο τους καθώς το οδηγείτε. Χωρίς σύνδεση, χωρίς ντίζελ, χωρίς συμβιβασμούς. Είτε πρόκειται για συμπαγές hatchback, crossover SUV, sedan ή σπορ coupe υψηλής απόδοσης, η γκάμα των Αυτοφορτιζόμενων Υβριδικών Lexus προσαρμόζεται στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας. Με απαράμιλλη τεχνογνωσία, με πάνω από 1,3 εκατομμύρια μονάδες να έχουν πωληθεί παγκοσμίως και συνεχίζουμε, φέρνουμε την Υβριδική πολυτέλεια σταθερά στο παρόν.

ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ

Συνεχίζουμε να πιέζουμε τα όρια της υβριδικής απόδοσης, πολύ πέρα από τις προσδοκίες. Τώρα, μπορείτε να βιώσετε ένα επαναστατικό νέο σύστημα από τη Lexus: Υβριδικό Σύστημα Πολλαπλών Σταδίων, για τα LC 500h και LS 500h.

lexus multi stage3

Ένα 4-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο προστίθεται παράλληλα με το υπάρχον CVT (συνεχώς μεταβλητό κιβώτιο ταχυτήτων). Προσομοιώνονται 10 ταχύτητες, προκαλώντας τις 10 ταχύτητες του LC 500 με βενζινοκινητήρα. Ο οδηγός μπορεί να αλλάξει με αυτές τις δυναμικές ταχύτητες, χωρίς καθυστέρηση, χρησιμοποιώντας τους διακόπτες στο τιμόνι.

Το αποτέλεσμα;

Μια βελτιωμένη, πιο σπορ αίσθηση. Δυναμικό, γρήγορο και συνδεδεμένο, αυτό είναι το πιο ευαίσθητο και έτοιμο για απόδοση υβριδικό σύστημα που έχει υπάρξει. Θα απολαύσετε έντονη ισχύ όταν πατάτε το γκάζι και έξυπνη απόδοση όταν βρίσκεστε σε πιο χαλαρό ρυθμό. Το Υβριδικό Σύστημα Πολλαπλών Σταδίων καθορίζει τον τόνο για το τι θα έρθει. Θα επηρεάσει την ευρύτερη γκάμα της Lexus, καθώς συνεχίζουμε να πρωτοστατούμε στην υβριδική τεχνολογία.

lexus multi stage5

ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Το Υβριδικό Σύστημα Lexus παρακολουθεί τις συνθήκες οδήγησης και ελέγχει απρόσκοπτα τον συνδυασμό ισχύος, κάνοντας τη βέλτιστη επιλογή για εσάς. Αλλά αν θέλετε, μπορείτε να ελέγξετε τον τρόπο οδήγησης: ηλεκτρικά, συνδυασμένα ή με βενζίνη.

lexus multi stage4

lexus multi stage6

Από την εκκίνηση έως την επιτάχυνση, τα μέσα του ταξιδιού και την επιβράδυνση, μπορείτε να είστε ο υπεύθυνος λήψης αποφάσεων. Για ολόκληρο το ταξίδι σας, ή μόνο ένα μέρος αυτού. Μαζί, εσείς και το όχημά σας συμβουλευτείτε για τη μείωση των εκπομπών καυσαερίων και την αύξηση της απόδοσης.

Η κανονική λειτουργία εξασφαλίζει τη βέλτιστη ισορροπία απόδοσης καυσίμου και απόδοσης κινητήρα. Η σπορ λειτουργία σάς προσφέρει ταχύτερη και πιο δυναμική απόκριση γκαζιού, για αυξημένη αίσθηση του ελέγχου της διεύθυνσης. Και η λειτουργία ECO μετριάζει το γκάζι, την ισχύ του κινητήρα και τις ρυθμίσεις του κλιματισμού για μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου.

Υβριδικό Σύστημα και Σύστημα Ψύξης EV

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info[at]futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored YouTube redr linkedin