STORM Eindhoven. Μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που ταξίδεψε στη Βόρεια Αμερική και κατέληξε στην e-move 360 στο Μόναχο

Οι Ολλανδοί έστειλαν μία παγκόσμια πρωτιά ηλεκτρικής μοτοσικλέτας touring σε παγκόσμια αποστολή. Για πρώτη φορά, η storm ήταν ευπρόσδεκτη σε ολόκληρο τον κόσμο. Μία ομάδα 24 φοιτητών από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Αϊντχόβεν (TU / e) παρουσιάζει το STORM World Tour: ένα παγκόσμιο ταξίδι 80 ημερών που παρουσιάζει την πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα μεγάλων αποστάσεων παγκοσμίως. Η STORM Eindhoven, που ονομάζεται «η Tesla των μοτοσυκλετών» και υποστηρίζεται από διάφορες πολυεθνικές εταιρείες όπως η Weather Company, η TomTom, η Accenture, η Dunlop, η Shell και η Siemens, είναι το αποκορύφωμα ενός διετούς έργου που έκανε το ντεμπούτο της σε 16 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως. Σιάτλ, Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες, Φοίνιξ, Όστιν, Ουάσιγκτον, Δ. και Νέα Υόρκη, από τις 3 έως τις 25 Οκτωβρίου 2016.


Την συναντήσαμε και την φωτογραφήσαμε φέτος τον Οκτώβριο από κοντά στην έκθεση e move 360 στο Μόναχο.

STORM4 5

Εξαιρετική μηχανική και σχεδίαση

Η STORM Eindhoven αναπτύχθηκε στο TU / e στην περιοχή Eindhoven-Brainport της Ολλανδίας - ένα από τα πιο γνωστά συγκροτήματα υψηλής τεχνολογίας στην Ευρώπη και έδρα του “smartest square kilometer in the world - το πιο έξυπνο τετραγωνικό χιλιόμετρο στον κόσμο».
 
Με την καθοδήγηση ενός συμβούλιου καθηγητών, επιχειρηματιών και διευθύνοντων συμβούλων, η ομάδα με επικεφαλής φοιτητές ανέπτυξε τρεις μοτοσικλέτες, μεταξύ των οποίων ένα αρχικό πρωτότυπο και δύο τρέχουσες επαναλήψεις που ονομάζονται STORM Wave. Σχεδιασμένο ως μοντέλο για το μέλλον της ηλεκτρικής κινητικότητας, η STORM Wave λειτουργεί αποτελεσματικά, αθόρυβα και ελαχιστοποιεί το χώρο στο δρόμο - ένα ιδανικό χαρακτηριστικό για τις παγκόσμιες, αστικές πόλεις.

STORM4 1

STORM4 2

Η STORM Wave χρησιμοποιεί επαναφορτιζόμενες, αρθρωτές μπαταρίες που σας επιτρέπουν να φτάσετε σε μέγιστη ταχύτητα 160 χλμ. ανά ώρα και πάνω από 370 χλμ. ανά φόρτιση. Οι μπαταρίες ανταλλάσσονται σε λιγότερο από επτά λεπτά και χρεώνονται μέσω του STORM Grid: ενός παγκόσμιου εθελοντικού δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας από συμμετέχουσες εταιρείες, οργανισμούς και ιδιωτικές κατοικίες.

Ένα Παγκόσμιο κατόρθωμα

Ξεκινώντας την περιήγησή τους στις Κάτω Χώρες στις 14 Αυγούστου 2016, η STORM Wave έκανε το ταξίδι της σε όλο τον κόσμο, περιοδεύοντας σε χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Τουρκία, το Ιράν, η Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γαλλία.

STORM4 3

Ταξιδεύοντας πάνω από 14.000 μίλια κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της, η ομάδα STORM Eindhoven επιθυμεί να συμμετάσχει σε πανεπιστημιακές διαλέξεις, να επισκεφτεί εταιρείες και να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις τύπου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού παρουσιάσεων και να μοιραστεί το μέλλον της βιώσιμης κινητικότητας που η ίδια πρεσβεύει. Για φέτος κατέληξε στην e-move 360 και επιστροφή στην έδρα της.

Δείτε το σχετικό Video

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter