Η ανανέωση του Tesla Model 3 προσθέτει περισσότερη αυτονομία και μερικά εύχρηστα χαρακτηριστικά

Η συνεχής βελτίωση είναι το όνομα του παιχνιδιού στη Tesla, έτσι η εμφάνιση μιας νέας και βελτιωμένης έκδοσης του Model 3 είναι ευπρόσδεκτη είδηση, αλλά δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Μετά από μέρες φήμων και κρυφών ματιών, η Tesla πρόσθεσε επίσημα το ανανεωμένο Model 3 στον online διαμορφωτή της.

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει πολλές καινοτομίες που η Tesla παρουσίασε για πρώτη φορά στο Model Y, καθώς και (φυσικά) μεγαλύτερη αυτονομία και περισσότερη επιτάχυνση.

Το crossover διαθέτει ένα νέο gadget θερμικής διαχείρισης που ονομάζεται Octovalve, ένα σύστημα αντλίας θερμότητας που είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το σύστημα αντίστασης θέρμανσης που χρησιμοποιήθηκε σε προηγούμενα μοντέλα της Tesla. Αυτό περιλαμβάνεται τώρα στο ανανεωμένο Model 3 και δεν είναι παράλογο να υποθέσουμε ότι μπορεί να έχει ενεργοποιήσει μέρος της αύξησης της αυτονομίας. Μια πηγή είπε ότι η ενίσχυση της αυτονομίας ενεργοποιήθηκε από ένα νέο «πακέτο απόδοσης».

tesla refresh

Είναι μια αξιοσέβαστη αύξηση της αυτονομίας: μεταξύ 13 και 30 μιλίων, ανάλογα με την παραλλαγή. Το Standard Range Plus έχει τώρα 263 μίλια, στο Long Range φτάνει στα 353 μίλια και στο Performance φτάνει στα 315 μίλια

Μερικά άλλα εύχρηστα χαρακτηριστικά έχουν επίσης εμφανιστεί: ένα κινούμενο από μοτέρ πορτμπαγκάζ (εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο μοντέλο Y), μια νέα κεντρική κονσόλα, ένα θερμαινόμενο τιμόνι και ένας αντιθαμβωτικός καθρέφτης. Υπάρχουν επίσης πολλές νέες επιλογές τροχών και διάφορες αισθητικές αλλαγές.

Και τώρα για την πιο χρήσιμη βελτίωση όλων: καλύτερη επιτάχυνση σε όλους τους τομείς. Το μοντέλο Performance θα φτάνει πλέον στα 60 mph ένα δέκατο του δευτερολέπτου πιο γρήγορα!

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info[at]futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored YouTube redr linkedin