Παγκόσμια πρεμιέρα της νέας E-Class [Video]

Δεν υπάρχει έκθεση αυτοκινήτων στη Γενεύη, δεν υπάρχει πρόβλημα! Οι διοργανωτές της έκθεσης έχουν καλύψει όλες τις παρουσιάσεις αυτοκινήτων

Ο δημοσιογραφικός κόσμος παρακολούθησε ζωντανά την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Mercedes E-Class στη Γερμανία

Εκτός από την αναθεωρημένη E-Class, η προσοχή δίνεται στη συνεχή ηλεκτροκίνηση των μοντέλων της Mercedes-Benz - που περιλαμβάνουν διάφορα νέα μέλη της οικογένειας μικρών αυτοκινήτων.

Η ελβετική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις με περισσότερους από 1000 ανθρώπους. Αυτό σημαίνει ότι μερικά από τα πιο περιζήτητα γεγονότα στο ετήσιο ημερολόγιό μας, δηλαδή το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, έχουν ακυρωθεί. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, έχουμε όλα τα τελευταία λανσαρίσματα αυτοκινήτων εδώ στο Esquire Middle East.

Μετά την ακύρωση του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2020, η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει ψηφιακά όλες τις νέες εκδόσεις της.

new e mercedez 1

Με περισσότερα από 14 εκατομμύρια μοντέλα Saloon και Estate που παραδόθηκαν από το 1946, η E-Class είναι η μοντέρνα σειρά μοντέλων στην ιστορία της Mercedes-Benz.

Θεωρείται από πολλούς ως η "καρδιά της μάρκας". Η δέκατη γενιά των E-Class καθορίζει τις τάσεις του styling το 2016 με το καθαρό, αλλά συναισθηματικά ελκυστικό σχεδιασμό και ένα αποκλειστικό, υψηλής ποιότητας εσωτερικό. Ο πλούτος των καινοτομιών, όπως στον τομέα των συστημάτων υποστήριξης της οδήγησης, ήταν επίσης χαρακτηριστικός. Αυτός ο συναισθηματικά ελκυστικός και ταυτόχρονα έξυπνος συνδυασμός είναι εξαιρετικά επιτυχημένος: μέχρι σήμερα περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο έχουν αγοράσει ένα σύγχρονο E-Class Saloon ή E-Class Estate.

Η βελτιωμένη δυναμική και η αναβάθμιση της E-Class αντικατοπτρίζονται στη γκάμα των μοντέλων: Τώρα το entry-level μοντέλο ήδη έρχεται με το εξωτερικό σπορ Avantgarde Line. Ως αποτέλεσμα, το βασικό μοντέλο της κατηγορίας E διαθέτει για πρώτη φορά κεντρικό αστέρι μπροστά. Το νέο εμπρόσθιο τμήμα με αυξημένα στοιχεία σε χρώμιο κάτι που παίζει ρόλο στη φρέσκια εμφάνιση: Η μάσκα της γραμμής Avantgarde επανασχεδιάστηκε με δύο χρωμιωμένες λάμπες και κάθετες μαύρες αντηρίδες υψηλής στιλπνότητας. Τα διακοσμητικά στοιχεία χρωμίου και του μαύρου χρώματος στο μπροστινό προφυλακτήρα υπογραμμίζουν τη σπορ και κομψή εμφάνιση. Η εξίσου διαθέσιμη Exclusive Line ανταποκρίνεται στο όνομά της.

Η ειδική μάσκα, το όρθια τοποθετημένο αστέρι στο καπό και τα μεγάλα στοιχεία χρωμίου στον μπροστινό προφυλακτήρα τονίζουν αυτή τη θέση.

new e mercedez 2

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, "Εκτός από την πλήρως αναθεωρημένη και αναβαθμισμένη E-Class, εστιάζεται στην συνεχή ηλεκτροκίνηση των μοντέλων της Mercedes-Benz - με διάφορα νέα μέλη της μικτής οικογένειας μικρών αυτοκινήτων καθώς και νέες εκδόσεις κινητήρων με ενσωματωμένη γεννήτρια-μοτέρ (ISG) και τεχνολογία mild hybrid 48 volt ".

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter