Η Schaeffler έχει ήδη εστιάσει στην Ηλεκτροκίνηση και την Βιώσιμη μελλοντική κινητικότητα [Video]

Υβριδική τεχνολογία 48 Volts & Ελληνικό REPXPERT 

Το δείχνει εξάλλου σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις στις οποίες συμμετέχει αφού η Ηλεκτροκίνηση σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της ανακατεύοντας τα χαρτιά σε όλους τους τομείς.

Από το Aftermarket και τα ανταλλακτικά μέχρι τον εξοπλισμό συνεργείων και περιφερειακά συστήματα όπως το Hardware και το Software, συστήματα ADAS αλλά και η εξέλιξη της τεχνολογίας προς τα αυτόνομα οχήματα level 5. 

Χέρι-χέρι λοιπόν ως προμηθευτής 1ης γραμμής αυτοκινητοβιομηχανίας - μαζί για τους πελάτες μας. Ο πρόεδρος της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος, οι Διευθυντές και η ανώτατη διοίκηση συναντήθηκαν στην περασμένη # IAA19 και παρουσίασαν τις λύσεις της Schaeffler για να καταστήσουν βιώσιμη και αυτόνομη την μελλοντική κινητικότητα.

Πρόσφατα μάλιστα τηρώντας τις υποσχέσεις της η εταιρεία προχώρησε στην παροχή λεπτομερών προϊοντικών πληροφοριών στα Ελληνικά.

Με το νέο REPXPERT από την Schaeffler Automotive Aftermarket, εγκαινιάζεται μια νέα διάσταση για τα συνεργεία. Διαπιστώστε το μόνοι σας, κάνοντας σήμερα κιόλας εγγραφή και εξερευνώντας την ιστοσελίδα, τη νέα της εμφάνιση και το πακέτο υπηρεσιών της εταιρείας, το οποίο διευρύνεται συνεχώς.
 
Το REPXPERT είναι μια ηλεκτρονική πύλη των συνεργείων της Schaeffler Automotive Aftermarket, σχεδιασμένη για ανεξάρτητα συνεργεία, διανομείς και σχολεία/πανεπιστήμια. Προσφέρει όλες τις πληροφορίες και τις υπηρεσίες για τις μάρκες προϊόντων LuK, INA, FAG και Ruville.

Για την διαδικασία της συνδρομής στο REPXPERT αλλά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε κοινά ερωτήματα στον ακόλουθο σύνδεσμο.

REPXPERT Onlinebanner Meta GR 550x250 2019

https://www.repxpert.gr/

Δείτε το σχετικό Video

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter