Οδήγηση σαν άνθρωπος [video]

 
Η Βρετανική startup εταιρεία Wayve ισχυρίζεται ότι οι αλγόριθμοι επιτρέπουν στα αυτοκίνητά της να οδηγούν σε αστικούς δρόμους που δεν έχουν δει ποτέ πριν, μόνο με κάμερες και μία βασική δορυφορική πλοήγηση (satnav).

Σύμφωνα με την εταιρεία, η λύση στην αυτό-οδήγηση είναι η μηχανική μάθηση, η οποία λέει ότι ξεπερνά τα χειροκίνητα συστήματα.

dlh

Η εταιρεία Wayve έγραψε σε πρόσφατο blog της:

"Η έξυπνη συμπεριφορά δεν μπορεί να κωδικοποιηθεί με το χέρι, αλλά μπορεί να διδαχθεί από την εμπειρία. Έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα που μπορεί να οδηγήσει σαν άνθρωπος, χρησιμοποιώντας μόνο κάμερες και ένα Satnav. Αυτό είναι δυνατό μόνο με την πλήρη εκμάθηση μηχανών".

Το νέο σύστημα, λέει η Wayve, σημαίνει ότι τα αυτόνομα αυτοκίνητα μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς πολλά κοινά χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων χάρτες HD, ακριβείς σειρές αισθητήρων / υπολογιστών και κανόνες χειρόγραφου.

Σε αυτό το βίντεο, μπορείτε να δείτε το σύστημα Wayve που οδηγεί σε δημόσιους δρόμους στο Cambridge, Ηνωμένο Βασίλειο. Το αυτοκίνητο οδηγεί σε δρόμους που δεν υπήρξε ποτέ πριν ένα τέτοιο εξοπλισμένο αυτοκίνητο και χρησιμοποιεί απλώς ένα απλό χάρτη διαδρομών δορυφορικής πλοήγησης και βασικές κάμερες.

Δείτε το σχετικό video

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter