Το Volocopter πετά στο Air Forum στο Παρίσι

Στις 21 Ιουνίου, ο πρωτοπόρος της αστικής αεροπορικής κινητικότητας (UAM), Volocopter, πέταξε τα αεροσκάφη Volocopter 2X κάθετης απογείωσης και προσγείωσης (eVTOL) στο Le Bourget Airfield κατά τη διάρκεια του Paris Air Forum. Και με τα δύο, η επίδειξη πτήσης των Volocopter 2X και του μοντέλου VoloCity επιτόπου, ο Γερμανός προγραμματιστής UAM απέδειξε την πρόοδο που σημειώνουν για την εισαγωγή αεροσκαφών eVTOL ως προσθήκη στις υπάρχουσες μεταφορές στην περιοχή του Παρισιού.

Η 3-λεπτη τηλεχειριζόμενη πτήση ήταν η πρώτη δημόσια επίδειξη πτήσης ενός ηλεκτρικού αεροπορικού ταξί στη Γαλλία. Έδωσε στο κοινό μια πραγματική εμπειρία για το πώς μοιάζει και μοιάζει ένα αεροπορικό ταξί στις επιχειρήσεις. Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν καθώς το Volocopter 2X πέταξε μια διαδρομή 500 μέτρων με ταχύτητες έως 30 km/h και 30 m ύψος κατά μήκος του αεροδρομίου Le Bourget.

Αυτή η πτήση σηματοδοτεί την έναρξη μιας δοκιμής πολλαπλών βημάτων και μιας καμπάνιας ανάπτυξης της αγοράς σε συνεργασία με τη Γαλλική Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (DGAC - Direction générale de l'aviation civile) για την ασφαλή μεταφορά ηλεκτρικών αεροπορικών ταξί στην περιοχή Île-de-France. Οι συμμετέχοντες θα μπορούσαν να καθίσουν μέσα στο μοντέλο VoloCity για μια από πρώτο χέρι εμπειρία και λεπτομερή εξήγηση των πλεονεκτημάτων των ηλεκτρικών αεροπορικών ταξί.

volocopterA

"Η πρώτη πτήση  στο Παρίσι υπογραμμίζει τη δέσμευση της Volocopter να προσφέρει υπηρεσίες αεροπορικών ταξί σε αυτήν την περιοχή εγκαίρως για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024", λέει ο Florian Reuter, Διευθύνων Σύμβουλος της Volocopter. "Η συμμαχία της περιοχής του Παρισιού, το Groupe ADP και το RATP Groupe και η πρόθεσή τους να φέρουν ηλεκτρικά ιπτάμενα ταξί στη Γαλλία είναι ένα αστρικό παράδειγμα της συλλογικής προσέγγισης που θεωρούμε ότι είναι η πιο επιτυχημένη για την προσθήκη αυτής της συναρπαστικής κατηγορίας κινητικότητας σε πόλεις παγκοσμίως. "

volocopterB

Πηγή: www.volocopter.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info[at]futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored YouTube redr linkedin