HR-V Sport 1.5 VTEC TURBO

  • Νέα έκδοση για την γκάμα HR-V εξοπλισμένη με βενζινοκινητήρα 182 PS
  • Sport αυτοκίνητο με προηγμένη τεχνολογία "Performance Damper"
  • Δυναμικό στυλ με μαύρα στοιχεία χρωμίου & ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών

Η Honda αποκάλυψε λεπτομέρειες για το νέο HR-V Sport, ένα συγκεκριμένο εξοπλισμό για το αναθεωρημένο μοντέλο του 2019 που είναι εφοδιασμένο με βενζινοκινητήρα VTEC TURBO 1.5 λίτρων καθώς και για δυναμικές αναβαθμίσεις στο πλαίσιο και την ανάρτηση. Το HR-V Sport επωφελείται από το ανανεωμένο εξωτερικό στυλ και τις εσωτερικές αναβαθμίσεις του πρότυπου μοντέλου 2019 HR-V, με πρόσθετα ειδικά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά.

Ο κινητήρας VTEC TURBO των 1,5 λίτρων στο νέο HR-V Sport πρωτοεμφανίστηκε στην τελευταία γενιά Honda Civic. Ο ισχυρός τετρακύλινδρος κινητήρας προσφέρει βελτιωμένη απόδοση 2019 HR-V, με μέγιστη ισχύ 182 PS (134 kW) στις 5.500 σ.α.λ. για 6 ταχυτήτων MΚ και 6.000 σ.α.λ. για αυτόματο CVT. Εξοπλισμένο με 6 ταχύτητες χειροκίνητο (6MΚ) ως στάνταρ, αποδίδει μέγιστη ροπή 240 Nm μεταξύ 1.900 σ.α.λ. και 5.000 σ.α.λ. Με το προαιρετικό CVT, τα 220 Nm ροπής αποδίδονται μεταξύ 1700 rpm και 5.500 rpm.

Η Honda ανέπτυξε το HR-V Sport για να καλύψει τους αγοραστές που επιθυμούν μια πιο δυναμική εμπειρία οδήγησης από ένα compact SUV. Ως μέρος ενός πακέτου που στοχεύει να προσφέρει μια βελτιστοποιημένη ισορροπία της ακαμψίας του αμαξώματος, του ελέγχου ανάρτησης και της αίσθησης διεύθυνσης, το HR-V Sport είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία «Performance Damper». Το σύστημα αποσβεστήρα είναι ενσωματωμένο στο μπροστινό και πίσω μέρος του αυτοκινήτου και λειτουργεί αντισταθμίζοντας τη σχετική πλευρική και στρεπτική κίνηση μέσω του πλαισίου. Κρατάει το αυτοκίνητο στις γωνίες, ενισχύει τη σταθερότητα κατά τη διάρκεια των ξαφνικών αλλαγών της λωρίδας και μειώνει τις κραδασμούς σε ανώμαλους δρόμους.

Η ρύθμιση του συστήματος διεύθυνσης είναι μοναδική για το μοντέλο, χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό τιμόνι με μεταβλητή σχέση, το οποίο συμπληρώνεται από την τεχνολογία Agile Handling Assist της Honda. Παρέχει σταθερή απόκριση στις γωνίες διεύθυνσης στο κέντρο και κοντά στο κέντρο και μια ομαλότερη απόκριση στις γωνίες διεύθυνσης εκτός του κέντρου.

Οι αναβαθμίσεις στο κομψό εξωτερικό σχεδιασμό περιλαμβάνουν μια νέα ερμηνεία της γραφικής παράστασης «Solid Wing Face» της Honda, με ένα πάνελ μαύρου χρωμίου υψηλής στιλπνότητας που αντικαθιστά το σκούρο χρώμιο του στάνταρ μοντέλου 2019 HR-V. Ενα αποκλειστικό μαύρου φινιρίσματος διακοσμητικό εφαρμόζεται στην εμπρόσθια γρίλια, η οποία καλύπτει πίσης μέσα τους προβολείς ομίχλης.

Το HR-V Sport συνδυάζει δυναμικά στοιχεία styling, όπως ένα λεπτό μπροστινό splitter, πλαϊνές ποδιές, καθώς και διακοσμητικά φρύδια τροχών και έναν πιο επιθετικό πίσω προφυλακτήρα - όλα σε μαύρο χρώμα. Το σπορτ διακοσμητικό περιλαμβάνει επίσης μαύρα καλύμματα καθρέφτη, διπλούς σωλήνες εξάτμισης και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών σε μοναδικό σχεδιασμό.

Οι προβολείς LED είναι στάνταρ και διαθέτουν ενσωματωμένες μεσαία και μεγάλη σκάλα, ενδεικτικές λυχνίες LED και φώτα ημερήσιας οδήγησης LED.

Στο εσωτερικό, νέα καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό - που μεταφέρονται από το standard 2019 HR-V - παρέχουν ενισχυμένη στήριξη στο μαξιλάρι καθίσματος και στην πλάτη. Το δυναμικό στυλ συνεχίζεται στο εσωτερικό με τα αποκλειστικά combi καθίσματα σε μαύρο και σκούρο κόκκινο σε συνδυασμό με μαύρη επένδυση οροφής για να ενισχύσουν τη σπορ έλξη.

Η παραγωγή του μοντέλου 2019 Honda HR-V Sport ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018, με τις πρώτες παραδόσεις στους πελάτες την άνοιξη του 2019.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter