Το Jeep Renegade 2019: Νέα εμφάνιση στην Ευρωπαική αγορά

Σύντομα το facelift του Jeep Renegade στις ευρωπαικές εκθέσεις όπως παρουσιάστηκε στο Τορίνο της Ιταλίας στις 6 Ιουνίου 2018.

Το αυτοκίνητο θα φέρει διάφορες εξωτερικές αναβαθμίσεις μαζί με μια νέα οικογένεια βενζινοκινητήρων.

Τα νέα πίσω φώτα και μια νέα χειρολαβή της πίσω πόρτας επισημαίνουν τις οπτικές αλλαγές στο πίσω μέρος του Renegade.

Η Jeep δήλωσε ότι στην Ευρώπη, το νέο Renegade θα έχει καινούργιους κινητήρες βενζίνης τριών και τεσσάρων κυλίνδρων, που η ισχύς τους θα κυμαίνεται από 120 ίππους 1.0 λίτρων έως 1.3-λίτρων 180 ίππων. Στις ΗΠΑ, το Renegade προσφέρει σήμερα έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.4 λίτρων με κινητήρα 160 hp και 2.4 λίτρων με 180 hp. Το Renegade Jeep εισήχθη στην Ευρωπαϊκή αγορά το 2014 για το μοντέλο του 2015.

jeep2

Το Jeep Renegade Facelift, αναδεικνύει τη νέα σχεδίαση των πίσω φώτων

Τα Καλύτερα σημεία

Το Jeep έχει επίσημα αναδείξει την επερχόμενη έκδοση facelift του δημοφιλούς Renegade SUV. Το Jeep Renegade facelift ξεκίνησε στις 6 Ιουνίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τορίνο και αναμένεται να αποτελέσει τον παγκόσμιο πρωταγωνιστή των SUV. Είναι ενδιαφέρον ότι η FCA επέλεξε να ξεκινήσει την ανανεωμένη έκδοση του Jeep Renegade στην Ευρώπη, λόγω της συντριπτικής δημοτικότητάς της στις ευρωπαϊκές αγορές λόγω των μικρών διαστάσεων και του funky σχεδιασμού. Το Jeep Renegade facelift θα ξεκινήσει επίσης στην Ινδία στο εγγύς μέλλον, για να κλέψει likes από τα οφέλη των πρόσφατα ενημερωμένων εκδόσεων των Hyundai Creta και Renault Captur / Duster μαζί με τα likes του Mahindra Scorpio. Το Jeep Renegade θα είναι φθηνότερο από το εξαιρετικά δημοφιλές Jeep Compass.

Η παρουσίαση του νέου Renegade δείχνει ένα ανανεωμένο πίσω μέρος που κρατάει στοιχεία από τον αρχικό σχεδιασμό - Τα φώτα με τη λεπτομέρεια σχήματος Χ που αναβάθμισε η FCA έχει μια ακόμα πιο σύγχρονη αφή. Ο παλαιότερος λευκός ανακλαστήρας έχει τώρα αντικατασταθεί από ένα λεπτομερέστερο κόκκινο με φωτισμό LED.

Δείτε το σχετικό video από την έκθεση του Τορίνο. 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter