Ηλεκτρικό Toyota e-palette με προηγμένες μπαταρίες στερεάς κατάστασης [Video]

Οι μπαταρίες στερεάς κατάστασης είναι το ιερό δισκοπότηρο: μεγαλύτερη απόσταση, μικρότερη, φθηνότερη και πολύ πιο γρήγορη για φόρτιση.

"Θα παράξουμε ένα αυτοκίνητο με μπαταρίες στερεάς κατάστασης και θα το αποκαλύψουμε το 2020, αλλά η μαζική παραγωγή με μπαταρίες στερεάς κατάστασης θα είναι λίγο αργότερα".

Αυτό το χρονοδιάγραμμα εξακολουθεί να βάζει την Toyota στην πρωτοπορία της τεχνολογίας στερεάς κατάστασης της μπαταρίας. Ενώ η Volkswagen μίλησε για ένα παρόμοιο χρονοδιάγραμμα, η BMW, με την οποία η Toyota έχει διάφορες συνεργασίες, ανέφερε ότι δεν αναμένει να πουλήσει ηλεκτροκίνητα οχήματα με μπαταρίες στερεάς κατάστασης μέχρι το 2030.

Η Toyota θα παρουσιάσει ένα όχημα με μπαταρίες στερεάς κατάστασης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 ως μέσο επίδειξης της ικανότητας της μπαταρίας, αποκάλυψε ο επικεφαλής της τεχνολογίας της εταιρείας Shigeki Terashi που θα δούμε στην έκθεση τεχνολογίας του Τόκιο του  2020.

Ωστόσο, η τεχνολογία μπαταριών στερεάς κατάστασης - η οποία υπόσχεται τη δυνατότητα μεγαλύτερης αυτονομίας σε μικρότερες και ενδεχομένως φθηνότερες μπαταρίες, οι οποίες μπορούν επίσης να φορτιστούν ταχύτερα - δεν θα φθάσουν στη μαζική παραγωγή μέχρι τα μέσα της δεκαετίας, πρόσθεσε.

Όταν η τεχνολογία χρησιμοποιείται σε οχήματα μαζικής παραγωγής, θα ξεδιπλωθεί σε ολόκληρη τη σειρά των εταιρειών EV, δήλωσε.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter