Η Microvast παρουσιάζει μια μπαταρία ταχείας φόρτισης

Η Microvast, πάροχος λύσης μπαταριών κίνησης, παρουσίασε ένα νέο στοιχείο μπαταρίας NMC, το MpCO 17.5Ah, το οποίο μπορεί να φορτιστεί από 0% έως 100% εντός 20 λεπτών χάρη στη συνεχή εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 3C. Οι πρώτες παραγγελίες του πρωτότυπου παράγονται και θα παραδοθούν αυτόν τον μήνα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο στοιχείο παρουσιάζεται στους κατασκευαστές με αρκετά ελκυστικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανική επιλογή για μεσαία και βαρέα οχήματα. Είναι ιδανικό για το απαιτητικό προφίλ φόρτισης ορισμένων τύπων οχημάτων, όπως είναι τα επιβατικά αυτοκίνητα, τα επαγγελματικά αυτοκίνητα, τα ειδικά οχήματα, τα λιμενικά οχήματα, τα τρένα και τα σκάφη. Συντομεύει το διάστημα φόρτισης και το χρόνο αδράνειας του οχήματος, και έτσι βελτιώνει σημαντικά τη λειτουργική απόδοση.

Η εταιρία υποστηρίζει επίσης ότι επιτυγχάνει 8.000 κύκλους φόρτισης, το διπλάσιο από τον κύκλο ζωής των συγκρίσιμων στοιχείων που κυκλοφορούν σήμερα, και έχει σχεδιαστεί για συνεπή απόδοση σε ακραίες συνθήκες κρύου. Η Microvast λέει ότι μπορεί να ενσωματώσει τα στοιχεία MpCO 17.5Ah στα τυπικά της προϊόντα με μονάδες και συστοιχίες.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info[at]futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored YouTube redr linkedin