Λαμπτήρες προβολέων νέας γενιάς Philips RacingVision GT200

Αφήστε τα φώτα σας να οδηγήσουν στο επόμενο επίπεδο.

Αν είστε παθιασμένοι με την οδήγηση, αφήστε τους λαμπτήρες αυτοκινήτου της Philips RacingVision GT200, που αναπτύχθηκαν από την Lumileds, να αναβαθμίσουν την αυτοκινητιστική σας εμπειρία. Έως 200% εντονότερο φως που λάμπει πάνω από 80 μέτρα, σημαίνει καλύτερη όραση και ταχύτερες αντιδράσεις για μια πιο ενεργή οδήγηση.

Έως 200% λαμπρότερα φώτα1 για να μετατρέψετε τη οδήγησή σας

Δείτε ένα βήμα αλλαγής στην ορατότητα και τον ενθουσιασμό! Η υψηλότερη απόδοση στο χαρτοφυλάκιό μας, το Philips RacingVision GT200 προσφέρει την εξαιρετικά φωτεινή ορατότητα ενός λαμπτήρα ράλι σε μια μορφή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε δημόσιους δρόμους. Βιώστε την ευκρίνεια με έως και 200% εντονότερο φως. Η βελτιστοποιημένη σχεδίαση λαμπτήρα παρέχει υψηλότερη φωτεινότητα για καλύτερη προβολή του δρόμου μπροστά σας, προσφέροντάς σας μια ασφαλέστερη, πιο συναρπαστική οδήγηση.

Με την εξαιρετικής απόδοσης δέσμη της να φτάνει τα 80 μέτρα πιο μακριά από το ελάχιστο μήκος2, ο λαμπτήρας Philips RacingVision GT200 σάς επιτρέπει να βλέπετε το δρόμο μπροστά σας. Εντοπίστε πιθανούς κινδύνους έγκαιρα, αντιδράστε πιο γρήγορα και οδηγήήστε το αυτοκίνητό σας με μεγαλύτερη ακρίβεια στο δρόμο. Όλα προσθέτουν σε μια ασφαλέστερη, πιο ικανοποιητική εμπειρία οδήγησης.

Πλήρως νόμιμο για μια ευχάριστη οδήγηση

«Ο λαμπτήρας Philips RacingVision GT200 έχει εγκριθεί για χρήση σε δημόσιους δρόμους», λέει ο Mark Bülow, Διευθυντής ανάπτυξης Προϊόντων EMEA της Lumileds. «Οι λαμπτήρες προβολέων RacingVision GT200 είναι εγκεκριμένοι κατά ECE. Οι οδηγοί με γνώμονα την απόδοση απολαμβάνουν έναν λαμπρό, ζωντανό και λαμπτήρα δρόμου που συμμορφώνεται με τους σχετικούς κανονισμούς.»

Νέες τεχνικές παραγωγής για το γυαλί χαλαζία Philips Diamond Precision εξασφαλίζουν περισσότερη απόδοση φωτός εντός των ορίων κανονισμών, διασφαλίζοντας μια ευκρινή γραμμή αποκοπής και μία φωτεινότερη ελκυστική κυλίδα, δίνοντάς σας περισσότερη φωτεινότητα όπου είναι αναγκαίο. Επίσης, το γυαλί χαλαζία σημαίνει μεγαλύτερη αντοχή στα θερμικά σοκ για την προστασία της διάρκειας ζωής του λαμπτήρα, ενώ η ενισχυμένη απορρόφηση UV προστατεύει τα οπτικά στοιχεία του προβολέα σας.

Φημισμένη ποιότητα και βελτιωμένη ασφάλεια

Ο τεχνολογικά προηγμένος φωτισμός της Philips είναι γνωστός στην αυτοκινητοβιομηχανία και είναι εδώ και πάνω από 100 χρόνια. Τα προϊόντα ποιότητας Philips Original Equipment έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί σύμφωνα με αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμοζόμενων προδιαγραφών ISO), οδηγώντας σε σταθερά υψηλά πρότυπα παραγωγής. Ο λαμπτήρας Philips RacingVision GT200 είναι συμβατός με μοντέλα αυτοκινήτων μεγάλων εμπορικών σημάτων, όπως Audi, BMW, Ford, GM, Toyota και Volkswagen. Ανατρέξτε στον οδηγό επιλογής προϊόντος για περισσότερες πληροφορίες.

Ο λαμπτήρας Philips RacingVision GT200 διατίθεται στους πιο κοινούς τύπους λαμπτήρων προβολέων, H4 και H7.

Διαδέχονται την προηγούμενη βραβευμένη σειρά κορυφαίων επιδόσεων, την σειρά Philips RacingVision.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο σύνδεσμο: www.philips.com/racingvision


1 Φωτεινότητα σε σύγκριση με το ελάχιστο νόμιμο πρότυπο.
2 Πρόσθετη απόσταση ασφαλείας συγκρινόμενη με το μήκος της δέσμης που παρέχεται σύμφωνα με το ελάχιστο μετά τον κανονισμό ECE, βάσει 1 Lux Η μεγαλύτερη απόσταση από το αυτοκίνητο.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored YouTube redr linkedin