Μεγάλος διαγωνισμός από τα ελαστικά LASSA με δώρο 100€, κάθε εβδομάδα!

Άλλαξε ελαστικά και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει 100€, αυτή την εβδομάδα!

Τα ελαστικά LASSA  διενεργούν μεγάλο διαγωνισμό, όπου κάθε εβδομάδα και μέχρι το τέλος του 2018, όσοι τοποθετήσουν στο αυτοκίνητό τους  μια καινούργια  τετράδα ελαστικών LASSA, θα μπαίνουν σε κλήρωση, στην οποία ένας τυχερός θα κερδίζει 100€.

Τα ελαστικά LASSA παράγονται  με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσφέρουν προϊόντα εγκεκριμένα από ανεξάρτητους φορείς δοκιμών και ποιότητας πιστοποιημένης με πολλά βραβεία, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της εγχώριας και διεθνούς αγοράς.

Ο συνδυασμός του κορυφαίου προϊόντος με την καλύτερη εξυπηρέτηση αποτελεί προτεραιότητα στην εταιρική φιλοσοφία της LASSA. Σήμερα, η LASSA παραμένει ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πιο αξιόπιστη μάρκα ελαστικών, τόσο σε πωλήσεις όσο και σε υπηρεσίες εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Τα ελαστικά LASSA εισάγονται και διανέμονται επίσημα στην Ελλάδα από την ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, μέσω ενός μεγάλου και ισχυρού Δικτύου Επιλεγμένων Συνεργατών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ελαστικά LASSA, αλλά και  με το δίκτυο των επιλεγμένων συνεργατών που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη ενέργεια, μπορείτε να δείτε στο www.lassatyres.gr

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter