30 Χρόνια Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ

30 Χρόνια Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση στις νέες τεχνολογίες Αυτοκινήτου

30 Χρόνια Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ

30 Χρόνια Οδηγούμε το όχημα της γνώσης

Την «Παγκόσμια Ημέρα Δεξιοτήτων Νέων», τα Ηνωμένα Έθνη εφιστούν την προσοχή στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανάπτυξη δεξιοτήτων των νέων λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID 19.

Το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ έχει ήδη προσαρμόσει την επαγγελματική εκπαίδευση & κατάρτιση στις νέες συνθήκες πιλοτικά από το 2015 με τα Webinars και επίσημα από τα μέσα του 2016.

Το 2020 και εισήγαγε πρόσθετες ψηφιακές λύσεις για τη μεταφορά γνώσεων, καθώς και ευκαιρίες για μια πιο στενή συνεργασία για τους εκπαιδευόμενους επαγγελματίες και τους εκπαιδευτές μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για την επιμονή και την εξαιρετική απόδοση των εκπαιδευομένων μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Εισάγαμε την Σύγχρονη & Ασύγχρονη εκπαίδευση. Ακόμη εφαρμόσαμε με επιτυχία την υβριδική μορφή εκπαίδευσης με Live streaming στην Πρακτική επίδειξη λόγω ακριβώς των αυστηρών πρωτοκόλλων του COVID 19, χωρίς μετακινήσεις, χωρίς έξοδα και από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας. 

Πάνω από 80 On-line βιντεοσκοπημένα Τεχνικά σεμινάρια και ΟΧΙ μόνο βρίσκονται στην διάθεση των επαγγελματιών επισκευαστών (Αναζητήστε τα στο e-shop - IDEEA).

Τα πρώτα Πανελλαδικά Τεχνικά σεμινάρια στα Υβριδικά & Αμιγώς Ηλεκτρικά οχήματα πραγματοποιήθηκαν εδώ στο 30 χρόνων Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ.  

30xronia2

Μπορείτε επίσης να γίνετε συνδρομητές της 55 χρόνων Τεχνικής εφημερίδας "Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου, να γίνετε μέλη της μεγάλης ομάδας του ΙΔΕΕΑ Service training και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις 2 ηλεκτρονικές μας OnLine εγκυκλοπαίδειες, την εκπαίδευση και τα προνόμια που προσφέρουμε τώρα στα portals: 

www.futuremobility.gr  (B2C)

www.tosynergeio.gr  (B2B)

www.ideea.gr 

www.ideeapedia.gr 

και την sister company

www.apeikonish.gr  με έξυπνα προϊόντα για τα Συνεργεία, τα απαραίτητα εργαλεία πρόσβασης στην τεχνική Πληροφόρηση, τα Haynes Pro Workshop Data, Βιβλία Συντήρησης κλπ.

30 Χρόνια Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ

30 Χρόνια οδηγούμε το όχημα της γνώσης

Γιατί το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info[at]futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored YouTube redr linkedin