Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και ο Οργανισμός Τουρισμού του Κατάρ

Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και ο Οργανισμός Τουρισμού του Κατάρ εγκαθιδρύουν συνεργασία για τη δημιουργία νέας Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η Διεθνής Έκθεση Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS) και η Qatar Tourism ανακοίνωσαν μια συνεργασία κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Ντόχα (DECC), για την ανάπτυξη και τη φιλοξενία της πρόσφατα σχεδιασμένης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης στο Κατάρ στη Ντόχα. Οι συνεργάτες έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι η πλατφόρμα τοποθετείται ως μια νέα παγκοσμίου φήμης έκθεση αυτοκινήτου για τη Μέση Ανατολή. Τώρα οι εκθέτες και οι θαυμαστές μπορούν να ανυπομονούν για το πολυαναμενόμενο GIMS 2022 από τις 19 έως τις 27 Φεβρουαρίου, καθώς και τη νέα μορφή στη Ντόχα.

Αυτή η συνεργασία θεωρείται φυσική προσαρμογή για μια νέα προοδευτική παράσταση, δεδομένου ότι η GIMS πρωτοπορεί στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 1905 και έχει δημιουργήσει μια ισχυρή φήμη στον τομέα και ότι το Κατάρ ξεχωρίζει παγκοσμίως για την εξαιρετική προσφορά εμπειρίας και τις υποδομές του. Επιπλέον, με φόντο τη μελλοντική, λαμπερή πρωτεύουσα του Κατάρ, αυτή η έκθεση θα ξεχωρίσει ως ένα ουσιαστικό ημερολογιακό γεγονός για εκθέτες και λάτρεις των αυτοκινήτων από όλο τον κόσμο.

Η πρώτη έκδοση της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Κατάρ στη Γενεύη έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2022 ή 2023 και οι τελικές ημερομηνίες θα επιβεβαιωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Οι διοργανωτές σκοπεύουν η εκδήλωση να πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. Ενώ το γεγονός έχει ήδη προσελκύσει την περιέργεια του κοινού, η πλήρης αποκάλυψη της ιδέας θα γίνει μόνο κατά τη διάρκεια του GIMS 2022, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 27 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε, οι εκθέτες και οι θαυμαστές θα πρέπει να κάνουν υπομονή ενώ το GIMS επιταχύνει στη Ντόχα στο παρασκήνιο.

diethes saloni1

Ντόχα/Γενεύη, 25 Αυγούστου 2021

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways Group και Πρόεδρος του Qatar Tourism, κ. Akbar Al Baker, δήλωσε: «Σύμφωνα με την εθνική στρατηγική, Qatar National Vision 2030, επεκτείνουμε την τουριστική μας πρόταση για να τοποθετήσουμε το Κατάρ ως κορυφαίο παγκόσμιο προορισμό και να διασφαλίσουμε οι επισκέπτες απολαμβάνουν τα καλύτερα του Κατάρ».

«Εκτός από την εκτεταμένη ανάπτυξη ξενοδοχείων και θέρετρων, την ανακαίνιση και τη δημιουργία τουριστικών στοιχείων και μια διευρυνόμενη γαστρονομική σκηνή, η φιλοξενία διεθνώς φημισμένων εκδηλώσεων είναι ένας σημαντικός πυλώνας της στρατηγικής μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με το εξαιρετικά διακεκριμένο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και προσβλέπουμε σε μια συνεργασία για να φέρουμε αυτό το εξέχον γεγονός στην χώρα μας".

Ο Maurice Turrettini, Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι και είναι τιμή μας που ο Qatar Tourism μας εμπιστεύτηκε για τη σύλληψη της νέας έκθεσης αυτοκινήτου στη Ντόχα. Η συνεργασία μας είναι το αποτέλεσμα πολύ εμπιστευτικών και εποικοδομητικών συζητήσεων από την πρώτη μέρα. Η κοινή συνεργασία μας με τον Οργανισμό Τουρισμού του Κατάρ, μας δίνουν δύναμη να επικεντρωθούμε στην επερχόμενη 91η έκδοση του GIMS - Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον Φεβρουάριο του 2022, όπου θα είμαστε σε θέση να συγκεντρώσουμε ιδέες και γνώσεις για τη νέα έκθεση αυτοκινήτου στη Ντόχα».

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info[at]futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored YouTube redr linkedin