Τα 10 πιο συναρπαστικά αυτοκίνητα (και μοτοσικλέτες) της CES 2019 [video]

LAS VEGAS - Υπάρχει μια νέα στάση κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτων και αυτό συμβαίνει ακριβώς να είναι η Βόρεια αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Las Vegas.

Όταν οι άνθρωποι λένε ότι η CES μετατρέπεται σε έκθεση αυτοκινήτου, δεν υπερβάλλουν. Οι κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο επιλέγουν την τεχνολογική αυτή έκθεση για να αποκαλύψουν τις λύσεις τους για το μέλλον της κινητικότητας. Οι ιδέες ακούγονται τόσο μακρινές όσο και  ευρείες. Βεβαίως, δεν υπήρξε πολύ εμφανές στον εκθεσιακό χώρο αυτό που μπορείτε να οδηγήσετε σήμερα. Ωστόσο, καθώς οι κατασκευαστές συνεχίζουν να αναπτύσσουν τα αυτόνομα συστήματά τους, θα βλέπουμε τα κομμάτια να φτάνουν στα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σήμερα - και αυτό μας ενθουσιάζει.

Εδώ είναι τα πιο αξιόλογα οχήματα που έκαναν τη CES 2019:

1. Byton M-Byte

Το 2016 η startup Κινεζική εταιρεία Byton παρουσίασε ένα swoopy-αλλά-όχι-περίεργο crossover, το μεσαίο M-Byte και ένα sedan, το Κ-Byte.

2. Nissan Leaf Plus

Η Nissan εντάχθηκε στο club των 200 μιλίων με το Nissan Leaf Plus, το οποίο αυξάνει την αυτονομία από 151 σε 226 μίλια, χρησιμοποιώντας μια μπαταρία 62 kWh, από 40 kWh

3. Hyundai Elevate: Concept αυτοκινήτου που περπατάει

Η Hyundai χρησιμοποίησε τη CES 2019 ως σκηνικό για να κάνει το ντεμπούτο του concept του Elevate.

Ενώ έχει παραδοσιακούς τροχούς σε κάθε γωνία, συνδέονται με το όχημα μέσω μηχανικών "ποδιών".

4. Mercedes-Benz CLA 250

Ξεκινώντας από το παραδοσιακό σιρκουϊ εκθέσεων αυτοκινήτου, η Mercedes-Benz παρουσίασε το CLA δεύτερης γενιάς κατά τη διάρκεια της CES 2019.

5. Harley-Davidson LiveWire

Η Harley Davidson είναι τελικά έτοιμη να παραδώσει την ηλεκτρική μοτοσικλέτα LiveWire που έχει διαρρεύσει ως πληροφορία τόσο καιρό. Ωστόσο, δεν θα είναι φτηνή.

6. BMW Vision iNEXT

Το Vision iNEXT της BMW είναι λιγότερο πρωτότυπο σε αυτό το σημείο και περισσότερο μία δήλωση προθέσεων για τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.


 
H BMW στον υπαίθριο χώρο της CES  

7. Mercedes-Benz Vision Urbanetic

Το Vision Urbanetic δεν είναι καινούργιο, αλλά η CES σηματοδότησε την πρώτη φορά που η ιδέα αυτή των άγριων van ήρθε στις ΗΠΑ.

8. BMW αυτο-οδηγούμενη μοτοσικλέτα χωρίς αναβάτη

Ενώ η ίδια η μοτοσυκλέτα δεν είναι καινούργια, είναι η πρώτη φορά που η BMW έφερε αυτή την τεχνολογία στις ΗΠΑ.

Η μοτοσικλέτα είναι ικανή να παραμείνει όρθια στις στροφές, έχει ένα μικρό kickstand που ξεδιπλώνει όταν είναι η ώρα να σταματήσει.

9. Mercedes-Benz Vision EQ Silver Arrow

Η Mercedes-Benz διατράνωσε την ιστορία της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, όταν δημιούργησε το Vision EQ Silver Arrow: ένα πλήρως ηλεκτρικό, μονοθέσιο πρωτότυπο εμπνευσμένο από το θρυλικό W Silver Arrow του 1937

10. Audi Aicon

Όπως και το Vision iNEXT της BMW, το Audi Aicon είναι ένα ημιαυτόνομο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που προορίζεται να κυκλοφορήσει το 2021

Video

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter