ΗΑΕΕ | 4ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης 20/01/2021 - Συμμετοχή του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ

Συμμετοχή του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ στο πάνελ Πράσινες Μεταφορές - Ευκαιρίες & Προκλήσεις

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (HAEE) σε συνεργασία με την οικονομική ιστοσελίδα Ιnsider.gr, διοργανώνουν το ετήσιο Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση, την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί με διαδικτυακή παρουσία ομιλητών και συμμετεχόντων και ζωντανή αναμετάδοση των συνεδριών μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Η Ελλάδα έχει ήδη κάνει αποφασιστικά βήματα για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, με στόχο την αλλαγή του μοντέλου των μετακινήσεων προς όφελος της δημόσιας υγείας και της ποιότητας ζωής.

Παράλληλα, το νέο νομοσχέδιο για την ηλεκτροκίνηση δεν εξαντλείται σε παροχή κινήτρων, αλλά αναγνωρίζει ότι η ηλεκτροκίνηση αποτελεί ένα σημαντικό μοχλό οικονομικής ανάπτυξης με νέες ευκαιρίες απασχόλησης.

Σε αυτή την ευτυχή συγκυρία και μέσα από τις ομιλίες εκπροσώπων της κεντρικής πολιτικής σκηνής, του ιδιωτικού τομέα και του ακαδημαϊκού χώρου, το Συνέδριο θα δώσει έμφαση σε πληθώρα θεματικών που αφορούν στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τομέα των μεταφορών προς μία περισσότερο πράσινη κατεύθυνση, στις καινοτομίες σε τεχνολογία και καύσιμα, στους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων και τις υποδομές φόρτισης, καθώς και στην ανάπτυξη της πράσινης επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων στον τομέα της βιώσιμης μετακίνησης.

Το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ συμμετέχει 2η ΕΝΟΤΗΤΑ: Μεταφορές & Εναλλακτικά Καύσιμα και πιο συγκεκριμένα στο πάνελ Πράσινες Μεταφορές - Ευκαιρίες & Προκλήσεις

Το πάνελ συζήτησης «Πράσινες Μεταφορές – Ευκαιρίες και Προκλήσεις», συντονίζει ο κος Πέτρος Καραμπίλας Γεν. Διευθυντή του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ

Οι ομιλητές θα είναι οι:

  • Ιωάννης Κεφαλογιάννης, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών
  • Θεόδωρος Σπυρόπουλος, Πρόεδρος, Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Χρηματοδοτικής Μίσθωσης & Διευθύνων Σύμβουλος, NBG Leasing
  • Χαράλαμπος Μαρμάγγελος, Διευθύνων Σύμβουλος, MC Chargers
  • Γεώργιος Βασιλάκης, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων
  • Βασίλης Ντάνιας, Γενικός Διευθυντής, BEAT Ελλάδας

Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου κάντε κλικ εδώ

Για να παρακολουθήσετε διαδικτυακά το Συνέδριο, πρέπει να κάνετε εγγραφή στη διεύθυνση https://www.livemedia.gr/register/38751

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info[at]futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored YouTube redr linkedin