Μεγάλος διαγωνισμός Continental – Mercedes “Road to London: The Power of brands”

2 τυχεροί νικητές θα ταξιδέψουν στο “Mercedes Benz World” στο Λονδίνο

Αθήνα, 24 Σεπτεμβρίου 2018. Ένας μεγάλος διαγωνισμός, με τίτλο “Road to London: The Power of Brands”, είναι εδώ και λίγες μέρες στον αέρα, μέσα από την ιστοσελίδα της Continental, στο www.continental-tires.gr/car/mercedes-benz-world.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη πανευρωπαϊκή ενέργεια που προέκυψε από την συνεργασία της Mercedes – Benz με την Continental, μιας και πέρα από τα ελαστικά, οι δύο εταιρείες συνδυάζουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν στους φίλους της αυτοκίνησης καινοτόμες τεχνολογίες, μαζί με μοναδικές οδηγικές εμπειρίες! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2019, ενώ η κλήρωση των νικητών θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου 2019.

road to london2

Άλλωστε, Mercedes – Benz και Continental συνεργάζονται από το 1901, όταν η πρώτη, με τα ελαστικά της δεύτερης, νικά στην κούρσα αγωνιστικών αυτοκινήτων, Nice – Salon – Nice!

Ποια όμως είναι η αίσθηση που έχουν τα ελαστικά Continental σε μια σύγχρονη Mercedes; Ο διαγωνισμός θα δώσει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς νικητές από την Ελλάδα, να ταξιδέψουν τον Μάϊο του 2019, για 3 μέρες, στο Λονδίνο, να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία οδήγησης στις πίστες του “Mercedes – Benz – World” αλλά και να χαρούν μια ξενάγηση στους  θεματικούς χώρους των εγκαταστάσεών του! Κι ακόμα, μια περιήγηση στα αξιοθέατα του Λονδίνου, με αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο και όλα τα γεύματα πληρωμένα!!

road to london1

Μπείτε τώρα στη σελίδα του διαγωνισμού μας, www.continental-tires.gr/car/mercedes-benz-world, απαντήστε στις 2 ερωτήσεις και δηλώστε συμμετοχή, αποκτώντας το δικαίωμα να είστε ένας από τους τυχερούς που θα απολαύσει, εντελώς δωρεάν, το σύγχρονο οδηγικό όνειρο μιας Mercedes - Benz με ελαστικά Continental, στο υπέροχο Λονδίνο!

Καλή επιτυχία!!

Παρακαλώ επισκεφθείτε www.continental-tires.gr/car/mercedes-benz-world,

Facebook @continentaltyresgreece

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter