Η eMove360° Europe 2018 επεκτείνει σημαντικά την ιδιότητά της ως κορυφαία εμπορική έκθεση [Φωτορεπορτάζ]

  • Οι εκθέτες αυξήθηκαν και πάλι στο 44%
  • 20% περισσότερο εκθεσιακός χώρος,
  • 30% περισσότεροι επισκέπτες

eMove360 ° - Διεθνής Έκθεση για την Κινητικότητα 4.0 - Ηλεκτρικά - Συνδεδεμένα - Αυτόνομα.

Η eMove360° 2018 (που πραγματοποιήθηκε από 16 έως 18 Οκτώβριου στο Μόναχο), είναι μία Διεθνής Εμπορική Έκθεση για την κινητικότητα 4.0 - αφορά ηλεκτρικά - συνδεδεμένα - αυτόνομα οχήματα, είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο για την ηλεκτροκίνηση τα συνδεσιμότητα και την αυτόνομη οδήγηση. Επίσης, είναι στοχευμένη σε βιώσιμες λύσεις κινητικότητας, όπως η κοινή χρήση αυτοκινήτων. Με διάφορες πλατφόρμες της - την εμπορική έκθεση, όπως η ετήσια συνάντηση της βιομηχανίας, η έκθεση eMove360 και το Βραβείο MATERIALICA, το περιοδικό της eMove360°  με ηλεκτρονική πύλη ειδήσεων, τα Συνέδρια της eMove360°, καθώς και το Club της eMove360° και οι εκδηλώσεις δικτύωσης της e-Monday  - Η eMove360° παρουσιάζεται ως μια ομπρέλα για τη νέα κινητικότητα και μια διεθνή αγορά που συγκεντρώνει και απαιτεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι χώροι που εστίαζει η έκθεση είναι: τα οχήματα (ηλεκτρικά, συνδέδεμένα, αυτόνομα), Φόρτιση & Ενέργεια, Infotainment & Συνδεσιμότητα, Αυτοματοποιημένη Οδήγηση & Ηλεκτρονικά, Μπαταρίες & Powertrain, Mobility Concepts & Υπηρεσίες, Urban & Mobile Σχεδίαση, Υλικά και Μηχανολογία. Περίπου το 30% των ξένων επισκεπτών και περίπου το 40% των 300+ εκθετών με την έδρα εκτός της Γερμανίας τονίζουν το διεθνή ηγετικό ρόλο της eMove360° για την κινητικότητα του μέλλοντος.

Περίπου 260 εκθέτες από 25 χώρες - το διεθνές μερίδιο 44% σηματοδοτεί μία νέα είδηση - παρουσίασε τις καινοτομίες και τις λύσεις τους για την κινητικότητα του μέλλοντος κατά τη διάρκεια eMove360 ° 2018, καταλαμβάνοντας περισσότερο από το 20% πρόσθετο χώρο από ό, τι πέρυσι. Ο Robert Metzger, Διευθύνων Σύμβουλος της διοργάνωσης του Μονάχου Expo, εξέφρασε τη χαρά του στην σύνοψή του για τη φετινή έκθεση: «Είμαι ευτυχής που συνεχίσαμε την αυξητική μας πορεία και τα νούμερα παρουσίασαν σημαντική αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών των 30$ αυτή τη χρονιά. Επιπλέον, πολλοί εκθέτες επέκτειναν το χώρο των περιπτέρων τους μετά την κράτηση. Δείχνει ότι οι εκθέτες μας ξεκινούν την καινοτομία με υψηλούς  ρυθμούς.

Ο Eric Asunción, Διευθύνων Σύμβουλος της Wallbox, λέει: "Ήταν ένα τεράστιο γεγονός. Η ομάδα εργάζεται τους τελευταίους μήνες για να παρουσιάσει τις τελευταίες καινοτομίες και να λάβει θετικό μήνυμα από την αγορά και σήμερα είμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε ένα σημαντικό κομμάτι για την ενεργειακή μετάβαση καθώς επίσης στην ηλεκτρική κινητικότητα. Οι επόμενοι μήνες θα είναι συναρπαστικοί καθώς η έκθεση έχει δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον στο νέο  DC φορτιστή οχήματος στο δίκτυο".

Περίπου το 30% των 11.000 επισκεπτών προερχόταν από εκτός Γερμανίας. Εκτός από τον υψηλό αριθμό εκθετών, οι εκθέτες ευχαρίστησαν γενικά για τις  υψηλής ποιότητας συνομιλίες: "Περισσότερο από το 90% των επισκεπτών είναι επαγγελματίες που αναζητούν προϊόντα και λύσεις για τις απαιτήσεις και προσεγγίζουν τους εκθέτες με συγκεκριμένα θέματα και αγοραστικό ενδιαφέρον. Η έκθεση έχει επεκταθεί ως η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για την ηλεκτροκίνηση. Χαίρομαι που είμαστε τόσο επιτυχημένοι στην προσέγγισή μας όσον αφορά τη χρήση ηλεκτροκίνησης και της αυτόνομης οδήγησης ως πυρήνα μας και όχι ως συμπλήρωμα σε άλλα θέματα, όπως οι ανανεώσιμες μορφές  ενέργειας".

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ στα 2 χωλ της πολύ μικρής σχετικά έκθεσης με τον φωτογραφικό φακό μας.

Huber Automotive: Μια εταιρεία με μια πλατφόρμα για Ηλεκτρικό & Υβριδικό όχημα


Στις καινοτομίες της Huber Automotive είναι η 4-κίνηση AWD, Σύστημα κατανομής ροπής ανά τροχό, Μηδενικές εκπομπές ρύπων & λειτουργία επαύξησης της ισχύος.


Και άλλη πλατφόρμα από σασί Υβριδικής ισχύος από την εταιρεία Huber Automotive


Μετατροπή συμβατικού οχήματος σε ηλεκτρικό από την e-car Box   


Μετατροπή επαγγελματικού φορτηγού σε ηλεκτρικό από την e-car Box


Εδώ και το ηλεκτρικό scooter Αν. Γερμανίας του ’50 που έχει εξηλεκτρικευθεί και φέρει την υπογραφή της Bosch 


Και 2 καινούργια μοντέλα ηλεκτρικών μοτοσικλετών Ta Super SOCO TS, & Super SOCO TS Limited


Μπαταρίες λιθίου σε πρώτη ανάγνωση.


ΝΟΒΕ 100, Το νέο ρετρό ηλεκτρικό όχημα 3 τροχών


Schwalbe: Το scooter Αν. Γερμανίας του ‘50, που έγινε ηλεκτρικό από την Bosch, έχει ένα ηλεκτρικό μοτέρ που ψύχεται μία πατέντα από την Dynamic E flow. Τι έχει κάνει η εταιρεία;


Γνωρίζουμε ότι η θερμοκρασία σκοτώνει και τα μοτέρ. Έχει κάνει λοιπόν εκ νέου περιέλιξη με τετράγωνο σύρμα στο μοτέρ και το ψύχει με ένα έξυπνο σύστημα λαδιού που κυκλοφορεί μέσα στο μοτέρ, διαθέτει ένα μικρό δοχειάκι λαδιού, μία αντλία λαδιού και σωληνώσεις και όλα αυτά σε ένα scooter.


STORM Eindhoven: Η "Tesla των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών"! Άλλη μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα από την Ολλανδία αυτή τη φορά που την φωτογραφήσμε την ώρα της παρουσίασης.


Ποδήλατο αστικών μεταφορών και παραδόσεων εντός πόλης με τρέιλερ.


Ηλεκτρικός εκσκαφέας SUNCAR HK e-excavator σε 3 διαφορετικά μοντέλα 2t, 6t & 16t.


Επαγγελματικό ηλεκτρικό φορτηγό από την GVI με όλα τα συστήματα ανοικτά σε κοινή θέα.


E- trofit: Πλήρης μετατροπή ηλεκτρικού λεωφορείου της Mercedes


Πρωτότυπο Ηλεκτρικό ποδήλατο αλουμινίου της Γερμανικής Greenspider από την Smash ή αλλιώς SMART SHARING ή πιο απλά ένα πιλοτικό project χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα Μαζικά Μέσα Μεταφορών του προγράμματος «Horizon 2020»


RAP: Express Διανομή προϊόντων δεμάτων και φακέλων μέχρι διανομή φαγητού ζεστού ή κρύου με μικρά ηλεκτρικά 3-τροχα.


Κινέζικη μπαταρία για ηλεκτρικά οχήματα…H Κίνα είχε έντονη παρουσία και σε αυτή την έκθεση.


Από τα παραλειπόμενα της έκθεσης!


Πίτσα κανείς; Κρύα αναψυκτικά; Μήπως μπύρες;


Μία μικρή ηλεκτρική φόρμουλα από την Γερμανική EMS


Παντός είδους ηλεκτρικά καλώδια και σύνδεσμοι για υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα.


Είδαμε ακόμη και ηλεκτρικά σκάφη… η εξηλεκτρίκευση συνεχίζεται.


Λύσεις φόρτισης και από την Porsche..Ναι Ναι σωστά διαβάσατε.


Ειδικά διαμορφωμένος χώρος πίστας επέτρεπε στους επισκέπτες της έκθεσης να δοκιμάσουν τα 4-τροχα ηλεκτρικά ποδήλατα.


Άποψη από το περίπτερο της Siemens. Μεγάλος πρωταγωνιστής στην ανάπτυξη των Smart  ή Mega cities. Από την Ηλεκτροκίνηση μέχρι την ανάπτυξη των ηλεκτρικών δρόμων.


Μίνι ηλεκτρικά οχήματα που ήδη αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα ήταν εκεί για να αποτελέσουν το μέλλον του Carsharing.


Για κάθε είδος ηλεκτρικού πατινιού από παιδιά μέχρι μεγάλοι, είστε στη σωστή εταιρεία, στην AlpMArs.


Το περίπτερο της Innogy φιλοξενούσε ένα Smart Brabus με τους δικούς της φορτιστές που κατασκευάζει για την Mercedes & Smart.


Εκεί και η ZF με το γνωστό mini Bus που είδαμε για πρώτη φορά φέτος στην Διεθνή έκθεση Automechanika Frankfurt 2018.


CHAdeMo πρότυπο σε συστήματα φόρτισης. 

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter