Ημερίδα στη Βόλο για τις επερχόμενες σύγχρονες Τεχνολογίες

Το πάντρεμα της Ηλεκτροκίνησης με την Αεριοκίνηση είναι γεγονός!

Άλλη μια ημερίδα του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 18 Δεκεμβρίου 2018 αυτή τη φορά στη πόλη της Λαμίας σε συνεργασία με το τοπικό Σύλλογο Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλέτας Νομού Μαγνησίας - ΣΙΣΑM

Η ημερίδα με 2 θεματικές ενότητες:

  • "Ηλεκτροκίνηση & Aεριοκίνηση - Η επικράτηση των Εναλλακτικών καυσίμων" και
  • Πάνελ Ανοικτής Συζήτησης  με ταυτόχρονη Προβολή Παρουσίασης με θέμα τις "Τεχνολογικές εξελίξεις στην έκθεση Διεθνές Σαλόνι της Γενεύης 2018" στο οποίο συμμετείχαν ο Κος Ευαγγέλου Χρήστο, και ο κος Καραμπίλας Π.

Ο κος Ζεϊμπέκης Σταύρος πρόεδρος και οικοδεσπότης είχε προσκεκλημένους εκπροσώπους από την Ομοσπονδία ΕΟΒΕΑΜΜ τον κο Κος Ευαγγέλου Χρήστο, Αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας ΕΟΒΕΑΜΜ ο οποίος και χαιρέτησε την ημερίδα.

Η αίθουσα ήταν μία προσφορά του Ιδιωτικού Συνεταιριστικού ΙΚΤΕΟ Μαγνησίας κι’ αυτό δείχνει τη δουλειά που γίνεται στο Νομό Μαγνησίας αλλά και το πόσο συμπαγής είναι ο επισκευαστικός κλάδος. Στην ημερίδα συμμετείχαν Μηχανικοί και Ηλεκτρολόγοι. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν από την ομάδα του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ πολλά και καυτά. Από τις αλλαγές που διαπίστωσε η επιστημονική ομάδα στις διάφορες εκθέσεις αλλά και συνέδρια που συμμετείχε το τελευταίο χρονικό διάστημα μέχρι την επέλαση της Ηλεκτροκίνησης και το "πάντρεμα" με τα εναλλακτικά καύσιμα (Φυσικό Αέριο).

Στο πάνελ της ανοικτής συζήτησης που έγινε στο τέλος της ημερίδας με τους στο οποίο συμμετείχαν οι Κοι Ζεϊμπέκης Σταύρος, Ευαγγέλου Χρήστος και  Καραμπίλας Πέτρος οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν μια ακόμη παρουσίαση που είχε ετοιμάσει η ομάδα για την παρουσία των Ηλεκτρικών, Αυτόνομων και συνδεδεμένων οχημάτων (ακόμη και ιπτάμενων) που είδαμε στην φετινή έκθεση Σαλόνι της Γενεύης 2018 αλλά και να συζητήσουν τα καυτά θέματα των επερχόμενων τεχνολογιών εφ’ όλης της ύλης.

Σκοπός αυτών των ημερίδων που πραγματοποιεί το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ είναι να διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση του επισκευαστικού κλάδου ώστε να μην πιαστεί απροετοίμαστος άλλη μια φορά όπως έγινε το 1990 με τα καταλυτικά και ψεκαστά αυτοκίνητα.

Οι φίλοι μας παρέμειναν μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και για την εμπιστοσύνη τους θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ένα μεγάλο Μπράβο στο δραστήριο σύλλογο ΣΙΣΑΜ στο ΔΣ του και στον πρόεδρό του για την εξαιρετική διοργάνωση.

Ένα μεγάλο Μπράβο αξίζει και στην Ομοσπονδία ΕΟΒΕΑΜΜ που μέσω του κου Χ. Ευαγγέλου για άλλη μια φορά με το ενωτικό της πνεύμα έδωσε το δικό της παρόν στηρίζοντας πάντα τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter