Κεντρική μονάδα επεξεργασίας βασισμένη σε server αρχιτεκτονικής E/E*

Η αλλαγή των παγκόσμιων τάσεων στην αυτοκινητοβιομηχανία απαιτεί νέες προσεγγίσεις στην αρχιτεκτονική οχημάτων.

Η αντιμετώπιση της πολυπλοκότητας της αρχιτεκτονικής ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών  στα σύγχρονα οχήματα απαιτεί μια ολοκληρωμένη μεθοδολογία σχεδιασμού. Χρησιμοποιώντας αυτή την προσέγγιση, οι νέες σχεδιάσεις μειώνουν το βάρος έως και 20% και το κόστος τους έως και 30%.

Σε αυτή την πτυχή, η Continental παρουσιάζει τον In-Vehicle Server ως ακρογωνιαίο λίθο της σύγχρονης αρχιτεκτονικής E / E.

Ο υπολογιστής υψηλής απόδοσης είναι μια πλατφόρμα για λογισμικό εφαρμογών για προκαθορισμένες λειτουργίες, καθώς και για λογισμικό και υπηρεσίες από τρίτους. Ο In-Vehicle Server της Continental λειτουργεί επίσης ως διαχειριστής δικτύου και με τη μονάδα Intelligent Antenna Module ως διασύνδεση επικοινωνίας, παρέχοντας ένα κεντρικό αρχιτεκτονικό στοιχείο για ενημερώσεις λογισμικού ασύρματα για απομακρυσμένη συντήρηση και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο των οχημάτων. Η εξειδίκευση στη διαχείριση λογισμικού από τις Elektrobit και Cyber Security solutions από την Argus είναι τα σημαντικά μέρη του διακομιστή εντός του Αυτοκινήτου (In-Vehicle Server).

cont2

Ο διακομιστής στο αυτοκίνητο: Κεντρικός υπολογιστής που διευκολύνει τις λειτουργίες άνεσης και πληροφόρησης. Ο υπολογιστής εκτελεί μια σειρά εργασιών, όπως ασφαλείς, ασύρματες ενημερώσεις, απομακρυσμένη συντήρηση και προσφέρει προστασία από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

* in server-based E/E architecture = Ηλεκτρική/Ηλεκτρονική Αρχιτεκτονική για τα σύγχρονα οχήματα υψηλής τεχνολογίας.

Δείτε σχετικό video

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter