Η BorgWarner προσθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα 800V στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων

Η BorgWarner κυκλοφόρησε λεπτομέρειες σχετικά με τον τελευταίο της ηλεκτροκινητήρα, τον κινητήρα HVH (High Voltage Hairpin) 320. Αναφέρει ότι ο κινητήρας 400kW έχει κορυφαία απόδοση 97% και η λειτουργία του στα 800V επιτρέπει μεγαλύτερη πυκνότητα ισχύος και μειωμένο χρόνο φόρτισης.

Όταν μπει στην παραγωγή το 2024, ο κινητήρας HVH 320 θα ενσωματωθεί σε μια σειρά εφαρμογών υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων για τον επαγγελματικό τομέα, συμπεριλαμβανομένης, λέει η BorgWarner, μιας εφαρμογής για έναν μεγάλο Κατασκευαστή Αρχικού Εξοπλισμού που εδρεύει στην Ευρώπη. Η ευέλικτη πλατφόρμα κινητήρα διαθέτει τις τέσσερις παραλλαγές για να καλύψει μια γκάμα απαιτήσεων πελατών, με απόδοση ροπής έως 1.270Nm, ενώ παρέχει επίσης δυνατότητες αναγεννητικής πέδησης.

Ο Stefan Demmerle, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της BorgWarner PowerDrive Systems, σχολίασε: «Η προσθήκη του HVH 320 στην οικογένεια των ηλεκτρικών κινητήρων μας ενισχύει τις προσφορές μας και είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της δέσμευσης της BorgWarner να προσφέρει υπερσύγχρονες τεχνολογίες καθαρής πρόωσης που ταιριάζουν στις ανάγκες της αγοράς.

«Χρησιμοποιώντας τον κινητήρα μας με ονομαστική τάση των 800V, οι πελάτες μπορούν να μειώσουν σημαντικά το χρόνο φόρτισης και να επιτύχουν υψηλότερη πυκνότητα ισχύος, επιτρέποντας ένα ακόμη πιο φωτεινό μέλλον για τα ηλεκτρικά φορτηγά»

Πηγή:BorgWarner adds 800V electric motor for commercial vehicle sector | Engine + Powertrain Technology International (enginetechnologyinternational.com)

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info[at]futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored YouTube redr linkedin