Οι νέες τεχνολογίες που παρουσίασε η Valeo στην έκθεση CES 2019 [video]

1. VALEO PERSONALIZED CLIMATE CONTROL FOR EACH PASSENGER

Ο προμηθευτής Valeo θα παρέχει εξατομικευμένο έλεγχο του κλίματος για κάθε επιβάτη σε ένα ηλεκτρικό όχημα για εξοικονόμηση ενέργειας. Σαρώνει τα πρόσωπα των επιβατών για το φύλο (ναι, οι γυναίκες παίρνουν ψυχρότερα) και τη τρέχουσα θερμοκρασία του σώματος. Τα πάνελ θερμοπομπών των πορτών παρέχουν στοχευμένη θέρμανση μαζί με θερμαντήρες καθισμάτων και τους ανεμιστήρες (για ψύξη). Ο φωτισμός του ταμπλό είναι μπλε ή κόκκινο χρώμα για να κάνει τον επιβάτη να αισθάνεται πιο δροσερός ή πιο ζεστός.

2. VALEO XTRAVUE TRAILER

Η Valeo έφερε την τελευταία έκδοση του συστήματος XtraVue Trailer στη CES, το οποίο χρησιμοποιεί κάμερες για να κάνει το τρέιλερ να φαίνεται "αόρατο" στην οθόνη. Το σύστημα χρησιμοποιεί δύο κάμερες, μία τοποθετημένη πίσω από το όχημα έλξης και μία τοποθετημένη πίσω από το ρυμουλκούμενο.

3. VISTEON CONCEPT HEAD-UP DISPLAY

Η Visteon προμηθεύει σχεδόν τα πάντα για το πιλοτήριο ή την αυτονομία. Ένα concept head-up display – προβολέας στο παρμπρίζ - το αποκαλούμε HUD στα στεροειδή - υπολογίζει τις γραμμές του οδηγού και τα βέλη επικάλυψης στη στροφή (φωτογραφία). Ομοίως, οι κόκκινες ή πράσινες γραμμές υποδεικνύουν ένα αυτοκίνητο μέσα ή παρασύρεται έξω από τη λωρίδα και οι κάθετες γραμμές επάνω στις σημάνσεις των λωρίδων υποδηλώνουν ότι η λωρίδα διατηρεί την υποβοήθηση να τραβήξει το αυτοκίνητο πίσω από την παρασυρόμενη κίνηση.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter